hold/tilmelding

Hos Vores Fitness har du som medlem fri adgang til alle hold!

Vi har helt sikkert et hold der tiltaler dig. Tilmeld dig et med det samme, eller læs mere omkring nogle af vores forskellige hold herunder.

ZUMBA

ZUMBA ER EN GLAD DANSETIME HVOR VI GIVER DEN GAS TIL SALSA, MERENGE, CUMBIA OG GERNE EN LILLE TWIST TIL SIDST. ALLE KAN VÆRE MED OG DET KRÆVER IKKE AT DU HAR DANSET FØR - SÅ KOM OG VÆR MED, OG DANS DIG GLAD MED OS!

CIRKELTRÆNING

CIRKELTRÆNING ER EN KLASSISK TRÆNINGSFORM DER ER MED TIL AT FORBEDRE STYRKE, KONDITION OG ALMEN SUNDHED. PÅ HOLDET ANVENDES BÅDE MASKINER OG ØVRIGE ØVELSER PÅ GULVET. DER ARBEJDES I DENNE UDGAVE MED 30 SEKUNDERS

 INTERVALLER I ET TEMPO HVOR ALLE KAN VÆRE MED.

YOGA

YOGASTILEN, DER UNDERVISES I, ER LYENGAR-YOGA. UNDERVISEREN HAR UNDERVIST I DETTE SYSTEM I HENVED 30 ÅR, ER CERTIFICERET IYENGAR-YOGA-LÆRER OG HAR LAGT OVER 180 KURSER HOS SÅKALDTE SENIOR-IYENGAR-TEACHERS FRA HELE VERDEN, BAG SIG. IYENGAR-YOGA ER EN PÅ ÉN GANG MUSKULATUR-ORIENTERET, OG LED/KNOGLE-ORIENTERET KROPSKULTUR, MEN "ANGRIBER" PÅ SAMME TID DE INDRE ORGANER, HJERTE/KREDSLØBSYSTEMET, NERVSYSTEMET, HJERNEN, OG IKKE MINDST DET SUBTILE ENERGISYSTEM, OG SOM BINDELED MELLEM ALLE DISSE FAKTORER, SINDET SELV.